Sunday the 13th -                                         Valtronics ApS, Dronninggårds Allé 68, DK-2840 Holte, Denmark, TeL. +45 4570 1025, info@valtronics.dk - Hostgator Coupon

VT-1188-B web

Med denne GSM alarmpakke fra Valtronics er det let at sikre dit hjem. Startsættet indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang (find også vor Quickguide nederst på denne side). Tyverialarmen er let at sætte op og skulle du støde på nogle udfordringer undervejs kommer du nemt videre ved at kontakte den danske hotline.

Denne alarm er en såkaldt GSM alarm, hvilket betyder at den alarmerer dig via telefonnettet. For at fungere behøver den derfor også et simkort, hvilket følger med i pakken. Der er en lille smule taletid inkluderet i opstarten, men øvrig optankning er ikke inkluderet i prisen.
 
Skulle der gå en alarm i dit hjem har du mulighed både for selv at modtage alarmen, men tyverialarmen kan advisere op til hele 6 personer via et telefonopkald og 3 personer via SMS. Dermed er det også muligt at informere naboen, gode venner eller andre som muligvis er tæt på dit hjem når du ikke er.
 
Derfor er der heller ikke månedlige udgifter til en vagtservice, men i stedet har din nabo eller dig selv mulighed for at kontakte myndighederne hvis det er nødvendigt.

 

Vores alarmsystem kan købes i Bilka varehuse, samt på bilka.dk, klik her

Der er produceret videoer til hjælp for opsætning af vores GSM Alarmsystem og Nød/ældre alarm.

Videoer for ValTronics GSM Alarmsystem

Sådan sætter du Valtronics alarmsystem op, tryk her

For video om instruktion om indhold og betjening af et Valtronics alarm system, tryk her

Overvejelser, man skal gøre før køb af et alarmsystem, klik her

Startpakken

Startpakken indeholder følgende enheder:
• 1 stk. basestation med touch tastatur.
• 1 stk. indendørs sirene
• 1 stk. PIR bevægelsessensor.
• 1 stk. dør- og vinduesalarm.
• 1 stk. simkort.
• 2 stk. fjernbetjeninger.
• 2 stk. kodeløse nøglebrikker.
 
Alle enhederne kommunikerer trådløst med tyverialarmen indenfor en afstand på op til 80 meter og det er let at koble yderligere enheder (se fanen "Tilbehør") til alarmsystemet. Ønsker man at udvide rækkevidden på sin tyverialarm er det også muligt at tilkøbe en signalforstærker.
 
Et GSM alarmsystem fra Valtronics har rigtig mange fordele:

Nøglebrik funktion.

Når du køber startsættet til din Valtronics tyverialarm medfølger der 2 stk. RFID-nøglebrikker. Disse er perfekte til yngre børn, som måske ikke har let ved at huske en kode eller ikke har en smartphone. Placer brikken på tyverialarmens betjeningspanel og alarmen er slået fra. Du kan tilpasse nøglebrikkerne med navne, så du hver dag kan se om dine børn er kommet hjem.

Stilrent touch tastatur.

Sammen med Valtronics har vi fået udviklet en tyverialarm, som er i et stilrent design og passer ind i scandinaviske hjem

Mange udbygningsmuligheder.

Du kan udbygge din tyverialarm med op til 99 ekstra alarmenheder. Her kan vi nævne ekstra bevægelsessensorer, ekstra dør- og vinduesalarmer, røgalarm, gasalarm, panikknap og endda laserhegn!

Fjernbetjening via app.

Styr din tyverialarm via den medfølgende gratis app til både iPhone og Android.

Indbygget back-up batteri.

Skulle strømmen gå er dit hjem stadig sikret. Tyverialarmen har indbygget back-up batteri og sender endda en SMS til dig om at der er strømsvigt i dit hjem.


Download ValTronics Quickguide:

ValTronics Quickguide.

Med denne Quickguide kan Alarmsystemet nemt og hurtigt opsættes og anvendes med det samme.

Download ValTronics Fuld Manual:

ValTronics Alarmsystem Fuld Manual