Sunday the 24th -                                         Valtronics ApS, Dronninggårds Allé 68, DK-2840 Holte, Denmark, TeL. +45 4570 1025, info@valtronics.dk - Hostgator Coupon

VT-1188-BValTronics alarmsystem er et full service system med et meget bredt sortiment af tilbehør. Systemet dækker dermed ikke bare brugeren mod indbrud men også mod en række andre situationer såsom overfald, ulykker, vand lækage, brand, gas udslip etc.

Systemet er intuitivt nemt at sætte op samt bruge og giver brugeren en række forskellige muligheder for at styre systemet. Der er således mulighed for at bruge App til smartphone, fjernbetjening, telefon og nøglebrikker. Systemet har en lang række muligheder indbygget og har i basispakken low batteri warning på PIR og dør/vindue kontakt, som standard.

Vores system henvender sig til brugere, der vil sikre sig selv eller deres hjem men ikke ønsker et dyrt månedligt abonnement som en del af løsningen. I stedet ønsker brugeren at alarmere familie, venner eller naboer i tilfælde af en kritisk situation.

Vores alarm systemer har desuden en bred vifte af tilbehørsprodukter så man kan tilpasse sin løsning 100% til ens behov. Som noget nyt har vi lanceret et system direkte til ældre og kunder, der er bekymrede for deres personlige sikkerhed – panik-/nød-alarmen.

Vores alarmsystem kan købes i Bilka varehuse, samt på bilka.dk. Der er produceret videoer til hjælp for opsætning af vores GSM Alarmsystem og Nød/ældre alarm.

Videoer for ValTronics GSM Alarmsystem

Sådan sætter du Valtronics alarmsystem op, tryk her

For video om instruktion om indhold og betjening af et Valtronics alarm system, tryk her

Overvejelser, man skal gøre før køb af et alarmsystem, klik her

 

Køb vores GSM alarm system, tryk her

 


Download Quickguide:

ValTronics Alarmsystem Quickguide

Med denne Quickguide kan Alarmsystemet opsættes og anvendes med det samme.

Download ValTronics Fuld Manual:

ValTronics Alarmsystem Fuld Manual