Sunday the 24th -                                         Valtronics ApS, Dronninggårds Allé 68, DK-2840 Holte, Denmark, TeL. +45 4570 1025, info@valtronics.dk - Hostgator Coupon

dc76d41b81-NIP2006 ValTronics er et innovativt firma, som bringer kvalitets elektronikprodukter på markedet til konkurrencedygtige priser. Vores formål er at gøre gode løsninger tilgængelige til en bred kundegruppe  via levering af funktionelle produkter til rigtigt gode priser.

ValTronics alarmsystemer og alarm tilbehør:

ValTronics alarm produkter dækker ikke bare vore kunder mod indbrud men også mod en række andre situationer såsom overfald, ulykker, vand lækage, brand, gas udslip etc. Hvert år sker der mere end 210.000 ulykker i boligen, hvilket svarer til én ulykke i hvert tiende danske hjem. Små børn og ældre er de mest udsatte.

Systemerne er intuitive og nemme at sætte op samt bruge og der gives en række forskellige muligheder for at styre systemet. Der er således mulighed for at bruge App til smartphone, fjernbetjening, telefon og nøglebrikker. Systemerne har en lang række muligheder indbygget og har i basispakken low batteri warning på PIR og dør/vindue kontakt, som standard.

Vores system henvender sig til dig, der vil sikre dig selv eller dit hjem men ikke ønsker et dyrt månedligt abonnement som en del af løsningen. I stedet ønsker du at alarmere familie, venner eller naboer i tilfælde af en kritisk situation.

Som noget nyt har vi lanceret et system direkte til ældre og kunder, der er bekymrede for deres personlige sikkerhed – panik-/nød-alarmen.

Se alle vore alarm produkter under henholdsvis "Alarm-systemer" - samt vort bredde sortiment af tilbehør til alarm under "Alarm tilbehør"

ValTronics overvågningskameraer:

Valtronics tilbyder IP kameraer både som basis modeller og desuden modeller med HD opløsning.

Med Valtronics IP kameraer kan du overvåge dit hjem med en android eller Iphone mobiltelefon hvor som helst du befinder dig. Man kan overvåge sit kamera over mobiltelefonen ved hjælp af sin data forbindelse. Man kan også bruge en Windows PC til overvågningen. Kameraet kobles til dit trådløse netværk og er let at opsætte.

Vha. app'en kan man styre kameraet og hvis man har brug for at se hvad der sker om natten har overvågningskameraet natlys med en rækkevidde på op til 10 m. Kameraet har også alarmfunktion med bevægelsessensor, så det automatisk sender billeder til din email, hvis du har slået alarmen til. Hvis du konstaterer at der er noget galt  kan man optage billedsekvenser. Desuden har overvågningskameraet en audiofunktion, så du kan høre hvad der sker, hvor kameraet står. På visse modeller kan du tale gennem kameraet fra app'en.